تشکیلات گزینش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی

الف) هیأت مرکزی گزینش:

هیأت مرکزی گزینش بعنوان مرجع گزینش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی می باشد و اعضای هیأت مذکور که با حکم دبیر هیأت عالی گزینش منصوب می شوند عبارتند از:

1- نماینده وزیر
2-
نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور
3 -
نماینده هیأت عالی گزینش

هیأت مرکزی گزینش دارای یک دبیر می باشد که با پیشنهاد اعضاء هیأت مرکزی و حکم دبیر هیأت عالی گزینش به مدت 4 سال منصوب می گردد و انتخاب مجدد او بلامانع است . تغییر دبیر با تصویب هیأت عالی خواهد بود.

ب) هسته های گزینش:

هسته های گزینش در دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور و ستاد مرکزی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مرکب از 3 تا 5 عضو بوده و توسط هیأت مرکزی گزینش تشکیل و اعضای آن به پیشنهاد هیأت مرکزی و پس از تأیید صلاحیت آنان از سوی هیأت عالی ، با امضاء دبیر هیأت مرکزی گزینش منصوب می شوند .
هسته های گزینش دارای یک مدیر خواهند بود که با حکم دبیر هیأت مرکزی منصوب می شوند.
هسته های گزینش انجام مراحل اجرایی گزینش متقاضیان استخدام دردانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور وهسته گزینش ستاد مرکزی در وزارت متبوع ،انجام مراحل گزینش متقاضیان استخدام در ستاد مرکزی وزارتخانه ، سازمان بیمه خدمات درمانی ، سازمان انتقال خون ، انستیتوپاستور انستیتوتغذیه و بیمارستان قلب را عهده دار می باشند.

اهم وظایف هیأت مرکزی گزینش :

اهم وظایف هیأت مرکزی گزینش طبق قانون گزینش کشور و آئین نامه اجرایی این قانون به شرح زیر می باشد:
1-
ایجاد ، تفکیک ، ادغام و انحلال هسته های گزینش طبق دستورالعملهای هیأت عالی گزینش
2-
بررسی و انتخاب اعضاء هسته های گزینش ، مسؤول و معاونین دبیرخانه ومعرفی به هیأت عالی گزینش
3-
رسیدگی به شکایات در مرحله دوم تجدیدنظر
4-
اجرای مصوبات ، دستورالعملها ، بخشنامه ها و سایر امور محوله که از سوی هیأت عالی گزینش ابلاغ می گردد6.
5-
ایجاد هماهنگی ، آموزش ، بازرسی ، نظارت و ارزشیابی عملکرد کلیه هسته های گزینش و تهیه بخشنامه های مربوطه
6-
ارتباط و هماهنگی لازم با دستگاهها و مراجع ذیربط
7-
پیشنهاد نمودار تشکیلاتی و بودجه هیأت مرکزی و هسته های گزینش تابعه به وزارت متبوع
8-
رسیدگی به تخلفات گزینشی ( عدم رعایت قانون گزینش) کارکنان هسته های گزینش
9-
ارزشیابی سالانه مسؤول و معاونین دبیرخانه هیأت و اعضای هسته های گزینش

ساختار و تشکیلات هیأت مرکزی گزینش:

در تاریخ 2/1/75 بر اساس آخرین اصلاحات در ساختار تفضیلی واحدهای تابعه ستاد وزارت متبوع اختصاص 33 ردیف به هیأت مرکزی گزینش و 9 ردیف به هسته مرکزی گزینش شماره یک و 8 ردیف به هستة مرکزی گزینش شماره 2 از طریق سازمان اموراداری و استخدامی تأیید و ابلاغ گردید.
با توجه به سیاست کلی نظام درکوچک سازی ساختار اداری دولت ،طبق آخرین تعدیل انجام شده در ردیف های تشکیلاتی هیأت مرکزی ،تعداد ردیف های این هیأت وهسته ) تعدیل یافته است.چارت#های شماره 1و2 از 50 ردیف به 31 ردیف مستمر و7 ردیف موقت ( تشکیلاتی هیأت مرکزی و هسته های مرکزی شماره 1و2 بر اساس آخرین تغییرات درصفحه 5 درج شده است.
لازم به ذکر است شرح وظایف پستهای سازمانی هیأت مرکزی و هسته گزینش منطبق با حدود وظایف و اختیارات هیأت های مرکزی و هسته های گزینش مصرح در قانون و آیین نامه اجرایی قانون گزینش کشور و دستورالعمل های مربوطه تهیه و تدوین گردیده است.

 

تشكيلات گزينش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي

الف) هيأت مركزي گزينش:

هيأت مركزي گزينش بعنوان مرجع گزينش وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي مي باشد و اعضاي هيأت مذكور كه با حكم دبير هيأت عالي گزينش منصوب مي شوند عبارتند از:

1- نماينده وزير
2-
نماينده سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور
3 -
نماينده هيأت عالي گزينش

هيأت مركزي گزينش داراي يك دبير مي باشد كه با پيشنهاد اعضاء هيأت مركزي و حكم دبير هيأت عالي گزينش به مدت 4 سال منصوب مي گردد و انتخاب مجدد او بلامانع است . تغيير دبير با تصويب هيأت عالي خواهد بود.

ب) هسته هاي گزينش:

هسته هاي گزينش در دانشگاهها و دانشكده هاي علوم پزشكي سراسر كشور و ستاد مركزي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي مركب از 3 تا 5 عضو بوده و توسط هيأت مركزي گزينش تشكيل و اعضاي آن به پيشنهاد هيأت مركزي و پس از تأييد صلاحيت آنان از سوي هيأت عالي ، با امضاء دبير هيأت مركزي گزينش منصوب مي شوند .
هسته هاي گزينش داراي يك مدير خواهند بود كه با حكم دبير هيأت مركزي منصوب مي شوند.
هسته هاي گزينش انجام مراحل اجرايي گزينش متقاضيان استخدام دردانشگاهها و دانشكده هاي علوم پزشكي سراسر كشور وهسته گزينش ستاد مركزي در وزارت متبوع ،انجام مراحل گزينش متقاضيان استخدام در ستاد مركزي وزارتخانه ، سازمان بيمه خدمات درماني ، سازمان انتقال خون ، انستيتوپاستور انستيتوتغذيه و بيمارستان قلب را عهده دار مي باشند.


اهم وظايف هيأت مركزي گزينش :

اهم وظايف هيأت مركزي گزينش طبق قانون گزينش كشور و آئين نامه اجرايي اين قانون به شرح زير مي باشد:
1-
ايجاد ، تفكيك ، ادغام و انحلال هسته هاي گزينش طبق دستورالعملهاي هيأت عالي گزينش
2-
بررسي و انتخاب اعضاء هسته هاي گزينش ، مسؤول و معاونين دبيرخانه ومعرفي به هيأت عالي گزينش
3-
رسيدگي به شكايات در مرحله دوم تجديدنظر
4-
اجراي مصوبات ، دستورالعملها ، بخشنامه ها و ساير امور محوله كه از سوي هيأت عالي گزينش ابلاغ مي گردد6.
5-
ايجاد هماهنگي ، آموزش ، بازرسي ، نظارت و ارزشيابي عملكرد كليه هسته هاي گزينش و تهيه بخشنامه هاي مربوطه
6-
ارتباط و هماهنگي لازم با دستگاهها و مراجع ذيربط
7-
پيشنهاد نمودار تشكيلاتي و بودجه هيأت مركزي و هسته هاي گزينش تابعه به وزارت متبوع
8-
رسيدگي به تخلفات گزينشي ( عدم رعايت قانون گزينش) كاركنان هسته هاي گزينش
9-
ارزشيابي سالانه مسؤول و معاونين دبيرخانه هيأت و اعضاي هسته هاي گزينش


ساختار و تشكيلات هیأت مرکزی گزینش:

در تاريخ 2/1/75 بر اساس آخرين اصلاحات در ساختار تفضيلي واحدهاي تابعه ستاد وزارت متبوع اختصاص 33 رديف به هيأت مركزي گزينش و 9 رديف به هسته مركزي گزينش شماره يك و 8 رديف به هستة مركزي گزينش شماره 2 از طريق سازمان اموراداري و استخدامي تأييد و ابلاغ گرديد.
با توجه به سياست كلي نظام دركوچك سازي ساختار اداري دولت ،طبق آخرين تعديل انجام شده در رديف هاي تشكيلاتي هيأت مركزي ،تعداد رديف هاي اين هيأت وهسته ) تعديل يافته است.چارت#هاي شماره 1و2 از 50 رديف به 31 رديف مستمر و7 رديف موقت ( تشكيلاتي هيأت مركزي و هسته هاي مركزي شماره 1و2 بر اساس آخرين تغييرات درصفحه 5 درج شده است.
لازم به ذكر است شرح وظايف پستهاي سازماني هيأت مركزي و هسته گزينش منطبق با حدود وظايف و اختيارات هيأت هاي مركزي و هسته هاي گزينش مصرح در قانون و آيين نامه اجرايي قانون گزينش كشور و دستورالعمل هاي مربوطه تهيه و تدوين گرديده است.